online pharmacy reviews generic viagra cheapest viagra for sale uk viagra sales online uk venta de viagra generico en espana best pill splitter cialis generic cialis lowest price viagra buy online ireland generic cialis tadalafil free viagra sample pack canada donde comprar tadalafil generico en mexico kamagra uk free delivery cialis professional canadian pharmacy buy viagra buy cialis online india buying kamagra online forum cialis cheap online pharmacy taking kamagra through customs how much does a viagra prescription cost levitra prices costco cvs pharmacy cialis price cialis pills review does generic viagra from india work buy kamagra online uk cheap generic cialis cheap order cialis viagra online levitra prices comparison generic tadalafil vs cialis where can i buy cheap viagra in australia cheap viagra canada pharmacy viagra generico brasil comprar kamagra pills what are they cialis once a day cost uk buying viagra from canada safe cheap generic viagra co uk index best place to buy generic cialis online buy kamagra usa kamagra tablets uk can you buy cialis online in canada buy kamagra oral jelly usa generic viagra australia paypal venta viagra generica espana buy cheap kamagra oral jelly best place to get cialis online buy levitra online australia buy levitra canada buy viagra online australia paypal obat herbal cialis cheap kamagra london free cialis trial voucher buy kamagra direct from india buy kamagra jelly in london cialis generico farmacias similares cialis generico en mexico comprar where can i buy sildenafil online taking cialis with food buy kamagra fast delivery buy kamagra oral jelly australia female pink viagra wikipedia where can i get cialis cheap buy generic cialis 5mg cialis purchase uk kamagra fast 2 uk generic viagra for sale online order cialis online uk kamagra generika billig cialis prescription canada low cost generic levitra viagra australia cost levitra tablet price in india can you get viagra prescription from walk in clinic can i buy cialis online in canada does herbal cialis work comprare cialis generico online forum buy viagra online now kamagra online kaufen paypal viagra prices online cialis professional reviews cialis purchase online cialis online pharmacy canada generic cialis cheapest price generic cialis online india buy kamagra oral jelly online buying viagra online cialis price 5mg viagra generico espana precio can you get cialis in canada viagra price increase 2013 buying viagra online uk forum is cialis or viagra cheaper kamagra cheaper.net sildenafil citrate online uk is it safe to buy viagra online in canada sildenafil citrate tablets matrix-120 mg order levitra online generic kamagra usa purchase sildenafil online cipla generic viagra reviews viagra price per pill cvs buy cheap generic levitra viagra price walmart order kamagra online buy viagra cialis online uk where can i buy viagra over the counter in australia viagra generica opiniones kamagra online paypal how much does a cialis prescription cost viagra ukraine cheap viagra 100mg generic get generic viagra prescription online cheap generic cialis india buy brand cialis online canada levitra generico online italia viagra for sale atlanta kamagra jelly price thailand levitra female use how to buy real cialis online levitra pills look like viagra australia cheapest place to buy cialis cialis 5 mg film coated tablets cialis online sales cialis prices generic viagra india safe tadalafil professional wiki buy canadian cialis cialis buy australia purchase tadalafil cialis vs viagra free samples tadalafil tablets 40mg herbal viagra any side effects golden root herbal viagra review get viagra online uk cheap tadalafil generic buying viagra online in usa cialis pills for sale uk walmart drug price viagra http //www.kamagra.uk.com/ reviews can you get cialis for free order kamagra uk how to buy viagra online without kamagra uk website reviews cialis cheap generic viagra generico funciona igual generic viagra fruit soft tabs (sildenafil) 100mg buying levitra online canada order cialis from india buy viagra canada paypal buy cialis using paypal levitra pill description sildenafil sample Lubuk Petua Warisan » Mengatasi Masalah Keputihan | Petua.org | Traditional practices of medicine and healthy life style


Mengatasi Masalah Keputihan

Sesetengah wanita mengalami masalah keputihan dan gatal. Cuba cara ini, ramas 12 helai daun sirih bersama seliter air suam Tapis dan gunakan air itu untuk membasuh kemaluan anda, dimulakan dengan selawat. Selain menghilangkan gatal dan bau ia juga berupaya merapatkan kembali bahagian sulit.

17 Comments »

  1. Nimmy said,

    March 19th, 2008 at 9:51 am

    saya menghadapi masalah keputihan selama 3-4 tahun……saya takut ini akan menyebabkan waktu saya khawin dan mengandung.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  2. Nimmy said,

    March 19th, 2008 at 10:00 am

    saya juga menpunyi kehitaman di bawah mata……..

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  3. eniey said,

    October 6th, 2008 at 12:43 pm

    kalu nk cuba saya boleh bantu.jamu ni sesuai untuk mengetatkan vagina.dengan kata mudah mengembalikan dara semula bg yang sudah berkahwin.bagi remaja yang alami kputihan ia dapat membantu mengatasi masalah ni.ia juga menstabilkn hormon.cubalah.saya yakin anda akan berpuas hati.harga rm35,100 biji jamu dalam satu botol.saya bukan nk berniaga,tapi sekadar ingin membantu dan saya yakin anda akan syorkan kepada rakan2 yang lain.saya bagi harga biasa jer sekadar ingin membantu.kalau ade ape2 boleh boleh hubungi saya 0129890319 atau email.kalu anda berada di luar kelantan,saya boleh poskan.pertama kali kita mgambil produk ini,keputihan akan keluar dengan banyaknya dan berwarna kekuningan.insyallah selepas mgambilnya dalam seminggu,keputiham akan hilang.saya yakin anda akan berpuas hati.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  4. eniey said,

    October 6th, 2008 at 12:45 pm

    jamu ini di buat oleh orang kampung dan tidak ada di pasaran.sesiapa yang berminat boleh emailkan kepada saya.enieyn@yahoo.com.my

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  5. free diabetic stuff said,

    December 22nd, 2008 at 9:10 pm

    diabetic logs
    Nice Site.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  6. free diabetic stuff said,

    December 22nd, 2008 at 9:13 pm

    free diabetic stuff
    Nice Site.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  7. confidential dna testing said,

    December 29th, 2008 at 9:16 pm

    confidential dna testing
    Nice Site.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  8. sue said,

    August 5th, 2009 at 5:07 pm

    saya manghadapi masalah keputihan.banyak keputihan yang keluar dan berwarna kekuningan dan berketul-ketul.saya bimbang sangat.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  9. sue said,

    August 5th, 2009 at 5:20 pm

    saya mengalami masalah keputihan.banyak keputihan yang keluar berwarna kekuningan dan ketulan kecil.saya bimbang sangat.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  10. keputihan wanita said,

    September 12th, 2009 at 8:15 pm

    Kepada yang mempunyai masalah keputihan, boleh juga mencuba produk Lady hers gold

    http://www.klik4sihat.com/keputihan

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  11. Agus said,

    December 13th, 2009 at 10:40 am

    Coba pake Crystal-X
    Dijamin sembuh 100% dan tanpa efek samping
    info & testimoni:
    http://www.crystal-xmakassar.com/testimoni.php.htm

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  12. kirah said,

    April 9th, 2010 at 6:31 pm

    http://revirgyn.webs.com/

    keputihan dah ada penawar.. sy dah cuba. sy beli kat sini

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  13. adex said,

    February 16th, 2011 at 8:58 am

    sy mngalami mslh keputihan sdh lm..tp baru2 ni sy mngalami kegatalan n pedih..sy xtau nk wat cmne da…rsau sgt2…de x care cmne nak bg ilang semue ni???? rs2 serius x mslh sy ni??? sy perlukan nasihat dan ubat…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  14. Bee said,

    March 14th, 2011 at 11:23 pm

    Ane’s Look Young membantu mengatasi masalah keputihan anda.
    Ane’s Look Young sebagai makanan kesihatan yang membantu wanita merawat dan mengekalkan kecantikan. Terdapat banyak fungsi dan keistimewaan yang terdapat pada Ane’s Look Young, antaranya adalah:

    Membantu menegang, menganjal, menghalus dan mencerahkan kulit.
    Meningkatkan kadar metabolisma.
    Membekal tenaga dan stamina.
    Zat galian dan vitamin yang tinggi.
    Membantu melambatkan proses penuaan.
    Memulihkan semangat keintiman wanita.
    Mengatasi masalah dalaman wanita seperti senggugut, keputihan, kegatalan dan kekeringan.
    Sesuai untuk semua golongan wanita.

    atau layari http://www.azizahniaga.com

    Sila hubungi saya Bee 019-7399332 untuk tempahan. Penghantaran akan diuruskan jika anda inginkan produk ini..cuba sekarang..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  15. HANIEY said,

    March 19th, 2011 at 2:35 pm

    saya baru berkahwin…dan sudah lama mengalami masalah keputihan…boleh syorkan produk yang berkesan untuk mengatasi masalah ini.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  16. Aniey said,

    December 9th, 2011 at 4:56 pm

    Skrg ni saya mengandung 5 bln. Saya mengalami keputihan dan kegatalan yg teruk. Sya dh mencuba petua daun sireh bersama garam dan beli pencuci dr farmasi tp tetap tak berkesan juga. Ada alternatif lain tak????

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  17. jaja said,

    April 20th, 2013 at 5:29 pm

    Salam..try guna rebusan air sirih sebagai pencuci vagina..memang berkesan..vagina kembali seperti anak dara…masalah keputihan juga selesai..saya dah cuba..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

*