online pharmacy reviews generic viagra cheapest viagra for sale uk viagra sales online uk venta de viagra generico en espana best pill splitter cialis generic cialis lowest price viagra buy online ireland generic cialis tadalafil free viagra sample pack canada donde comprar tadalafil generico en mexico kamagra uk free delivery cialis professional canadian pharmacy buy viagra buy cialis online india buying kamagra online forum cialis cheap online pharmacy taking kamagra through customs how much does a viagra prescription cost levitra prices costco cvs pharmacy cialis price cialis pills review does generic viagra from india work buy kamagra online uk cheap generic cialis cheap order cialis viagra online levitra prices comparison generic tadalafil vs cialis where can i buy cheap viagra in australia cheap viagra canada pharmacy viagra generico brasil comprar kamagra pills what are they cialis once a day cost uk buying viagra from canada safe cheap generic viagra co uk index best place to buy generic cialis online buy kamagra usa kamagra tablets uk can you buy cialis online in canada buy kamagra oral jelly usa generic viagra australia paypal venta viagra generica espana buy cheap kamagra oral jelly best place to get cialis online buy levitra online australia buy levitra canada buy viagra online australia paypal obat herbal cialis cheap kamagra london free cialis trial voucher buy kamagra direct from india buy kamagra jelly in london cialis generico farmacias similares cialis generico en mexico comprar where can i buy sildenafil online taking cialis with food buy kamagra fast delivery buy kamagra oral jelly australia female pink viagra wikipedia where can i get cialis cheap buy generic cialis 5mg cialis purchase uk kamagra fast 2 uk generic viagra for sale online order cialis online uk kamagra generika billig cialis prescription canada low cost generic levitra viagra australia cost levitra tablet price in india can you get viagra prescription from walk in clinic can i buy cialis online in canada does herbal cialis work comprare cialis generico online forum buy viagra online now kamagra online kaufen paypal viagra prices online cialis professional reviews cialis purchase online cialis online pharmacy canada generic cialis cheapest price generic cialis online india buy kamagra oral jelly online buying viagra online cialis price 5mg viagra generico espana precio can you get cialis in canada viagra price increase 2013 buying viagra online uk forum is cialis or viagra cheaper kamagra cheaper.net sildenafil citrate online uk is it safe to buy viagra online in canada sildenafil citrate tablets matrix-120 mg order levitra online generic kamagra usa purchase sildenafil online cipla generic viagra reviews viagra price per pill cvs buy cheap generic levitra viagra price walmart order kamagra online buy viagra cialis online uk where can i buy viagra over the counter in australia viagra generica opiniones kamagra online paypal how much does a cialis prescription cost viagra ukraine cheap viagra 100mg generic get generic viagra prescription online cheap generic cialis india buy brand cialis online canada levitra generico online italia viagra for sale atlanta kamagra jelly price thailand levitra female use how to buy real cialis online levitra pills look like viagra australia cheapest place to buy cialis cialis 5 mg film coated tablets cialis online sales cialis prices generic viagra india safe tadalafil professional wiki buy canadian cialis cialis buy australia purchase tadalafil cialis vs viagra free samples tadalafil tablets 40mg herbal viagra any side effects golden root herbal viagra review get viagra online uk cheap tadalafil generic buying viagra online in usa cialis pills for sale uk walmart drug price viagra http //www.kamagra.uk.com/ reviews can you get cialis for free order kamagra uk how to buy viagra online without kamagra uk website reviews cialis cheap generic viagra generico funciona igual generic viagra fruit soft tabs (sildenafil) 100mg buying levitra online canada order cialis from india buy viagra canada paypal buy cialis using paypal levitra pill description sildenafil sample Lubuk Petua Warisan » Petua Pulih Dara | Petua.org | Traditional practices of medicine and healthy life style


Petua Pulih Dara

Ramuan terdiri drp 12 biji pinang muda sebesar ibu jari (boleh dibeli dari kedai India) dan gambir Sarawak sebesar kuku telunjuk (boleh dibeli dari kedai ubat cina dan penjual ubat kaki lima). Pinang muda ini dibelah dua. Pastikan isinya masih lembut dan bergetah. Tumbuk isi pinang muda ini dan kemudian diperah bagi mendapatkan air pekat bergetah berwarna kemerahan. Campurkan dengan gambir Sarawak yang telah dihancurkan terlebih dahulu. Kacau rata2 dan panaskan di atas api yang sederhana sehingga terbentuk cecair pekat seperti gam (tak begitu kuat melekat apabila disentuh). Celupkan ramuan ini dgn cotton bud atau kapas yang digulung. Perlahan2 masukkan ke dalam lubang faraj yang telah dibersihkan dan dikeringkan terlebih dahulu. Lakukan sorong tarik dengan berhati-hati sebanyak 3-4 kali. Peringkat awal, mungkin rasa pedih sedikit. Jgn membasuh faraj atau buang air selama 3 jam setelah melakukan rawatan ini atau anda terpaksa mengulangnya sekali lagi. Seeloknya dilakukan rawatan petua ini pada sebelah malam atau selepas subuh. Jangan lakukan ketika sedang haid. Bagi mendapatkan hasil yang maksimum, lakukan rawatan ini selama 44 hari. Jika anda melakukan rawatan petua ini dengan betul, lubang faraj anda seakan diselaputi kulit nipis seperti selaput. Jika bergesel zakar, anda akan berasa faraj anda begitu ketat dan pedih. Ini adalah kerana air pinang muda dan gambir sarawak akan mula bertindak mengetatkan permukaan dalam dan luar faraj apabila air mazi mengalir dari faraj. Apabila air ini bergabung dan menitis ke kain cadar, seperti ada tanda titisan darah bayu (jernih).

93 Comments »

  1. along said,

    January 11th, 2008 at 5:01 pm

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 5

  2. ieddazuriedda said,

    January 23rd, 2008 at 7:35 pm

    Selamat ke cara tu?… Macam menakutkan je?… ada side Effects?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  3. angah said,

    February 17th, 2008 at 2:39 am

    berkesan ke kalau guna cara ni??..
    ramuannya boleh disimpan ke??..
    dijamin selamat ke??..
    ramuannye dapat disimpan atau perlu disediakan setiap kali ingin melakukan rawatan…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  4. zazaliza said,

    April 8th, 2008 at 3:27 pm

    kat mana nak cari gambir serawak

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  5. MORI said,

    May 26th, 2008 at 6:53 pm

    Bahan-bahan untuk menghasilkan ramuan diatas boleh didapati dengan menghubungi saya melalui email,

    Gambir sarawak RM 20.00

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0

  6. myra said,

    June 3rd, 2008 at 1:06 am

    salam MORIsaid,macam mana untuk daptkn bahan2 tersebut?mcammna nk hubungi saudara?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  7. Khathijah said,

    July 30th, 2008 at 9:46 am

    Emailkan saya contact puan. saya akan hantar melalui pos laju atau ekspress.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  8. kat said,

    August 4th, 2008 at 3:49 pm

    berkesan ke care ni

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  9. ana said,

    October 4th, 2008 at 7:32 pm

    gambir s’wak tu tak same ke ngan gambir biasa?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  10. AZERA said,

    November 10th, 2008 at 4:15 pm

    Berkesan ke,cara tu?? ada side effects tak??

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  11. norre said,

    November 17th, 2008 at 3:10 pm

    ada dah ke yang cuba??? kalu menjadi bagitau la… ak cuba gk. satu lagi…. bertahan lama tak cara tu… atau kena cuba sebelum beberapa bulan sebelum kahwin??

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  12. angel_85 said,

    December 3rd, 2008 at 1:52 pm

    mana nak dapat gambir sarawak tu…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  13. angel_85 said,

    December 3rd, 2008 at 1:53 pm

    ada cara lain selain dari yang atas…. yang dah siap punya… ada jual kat mana2 tak. xde masa lah nak cari ramuan tu lagi..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  14. angel_85 said,

    December 3rd, 2008 at 1:54 pm

    maksud saya yang dah siap proses tu…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  15. soire meira said,

    December 15th, 2008 at 3:19 pm

    jadi ke wat macamni.. kena test dulu bleh kot…

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  16. syuhada said,

    December 17th, 2008 at 10:09 am

    DEAR MORI..
    saya nk minta awak bg no cntact awak utk sy tempah barang tu semua.ataupun emailkan kpd sy di msh_505@yahoo.com.
    TQ

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  17. tasha said,

    December 27th, 2008 at 9:16 pm

    hi
    nak tahu siapa penah cuba?bg la comment.mcm mana.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  18. eponge said,

    December 30th, 2008 at 1:43 pm

    petua pulihkn dara,slalu msukan air mani yg telah mati

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  19. suci said,

    December 31st, 2008 at 5:40 pm

    errkk kord dh xde dara ke kne wat cni

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  20. suci said,

    December 31st, 2008 at 5:41 pm

    huhuhuhu…xpyh wat laa…dara asal tak sama ngan buat sendri..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  21. wanjafnie said,

    February 2nd, 2009 at 1:50 pm

    salam..

    sy berminat untuk beli bhn pulih dara kerana sy mengalami masalah longgar selepas bersalin. harap reply email sy.terima kasih

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 1

  22. wanjafnie said,

    February 2nd, 2009 at 5:10 pm

    sila hubungi saya. saya berminat untuk dapatkan bahan tersebut

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  23. angel_85 said,

    February 25th, 2009 at 1:32 pm

    nape tak reply my question…?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  24. ann said,

    March 13th, 2009 at 10:18 am

    saya mau
    order bahan2 tu semua
    brape harga?

    kalu amalkn setahun sblm kawin jd ke?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  25. ann said,

    March 14th, 2009 at 11:27 am

    apsal cm x aktif je page nie
    aku tnya pn x jwb
    nk bisness ke x nk

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  26. monyet said,

    March 14th, 2009 at 4:48 pm

    hahahaaa.. korang ni biar betul.. ni website petua je la.. mana de jual2 barang.. ngok ngek tul!!

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  27. honey said,

    April 5th, 2009 at 4:22 pm

    btul ke petua ni? msih ada jual lg bhan2nya?
    ada sesiapa yg dh mencuba?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  28. fznieza said,

    May 11th, 2009 at 3:59 pm

    berkesan ke kalau guna cara ni??..
    ramuannya boleh disimpan ke??..
    dijamin selamat ke??..
    ramuannye dapat disimpan atau perlu disediakan setiap kali ingin melakukan rawatan

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  29. hambaAllah yg tlh bertaubat. said,

    June 15th, 2009 at 5:07 pm

    macamane nk taw masih ada dara atau x?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  30. ita said,

    July 9th, 2009 at 5:15 pm

    slmt ke petua ni? sbb aku xnah dengar lg sblm ni….

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  31. ix said,

    August 13th, 2009 at 11:34 am

    tolong emailkan sy no contact saudari boleh? saya nak tempah barang ramuan tersebut.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  32. gadis bingung said,

    October 5th, 2009 at 4:46 pm

    askum boleh sis tolong saya bg no fon sis..
    tak lma lagi saya nk berkawin..tpi dye tk tau saya yang sebenarnye..
    tolong ye sis…sye ingin dptkan ubt ni..tolong email sye ye

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  33. diana said,

    October 7th, 2009 at 4:52 pm

    betul ke petua nie..??
    nnti kan penyakit lain plk yang dpt..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  34. jue said,

    October 14th, 2009 at 11:43 am

    ada tak yang dah cuba???

    memang berkesan ka??? ada kesan sampingan tak???

    saya nak sangat pulihkan dara

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  35. chibimaru;) said,

    February 15th, 2010 at 11:37 am

    betul2 boleh jadi ke?xada side effect ke?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  36. babe said,

    February 20th, 2010 at 12:46 pm

    ini untuk owg yg da xde dare ea? sye tnye srius ney..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  37. ixora said,

    March 7th, 2010 at 5:25 pm

    sape2 yg blh tlg sediakan bahan2 tue tlg email sy ye..sy byr nnt utk harga bhn2 n kos p’hantaran..tq…klu blh ASAP ye…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  38. Mr.Ady said,

    March 20th, 2010 at 1:33 am

    Sape2 nak cari gambir sarawak, ni haa link die.. murah plak tu http://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f=216&t=1343755&st=0#entry32200182

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  39. Mr.Ady said,

    March 20th, 2010 at 1:36 am

    korang order je ngan mamat tu.. confirm esk lusa sampai.. ada no phone mamat tu kt sane XD

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  40. anaz said,

    March 30th, 2010 at 7:02 pm

    saya berminat , boleh saya tau macam mana nk hubungi puan?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  41. Aduka Taruna said,

    May 7th, 2010 at 4:38 pm

    uish..ramey nya org bertanya..ramai betul org mesia yg x de dara skrg ni ek..isk..isk!

    Like or Dislike : Thumb up 3 Thumb down 0

  42. DARA Instant said,

    May 8th, 2010 at 3:45 pm

    Sakng ni ada jual pakej recover dara secara mudah dan simple, spt berikut..

    http://www.cakap.net/index.php?showtopic=3933

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  43. ila said,

    May 14th, 2010 at 1:21 pm

    rmai towl owg xde dara…
    ish3!!!

    Like or Dislike : Thumb up 3 Thumb down 0

  44. tok wan selama said,

    May 27th, 2010 at 10:08 am

    tok wan boleh sediakan semua bahan2 tu dan yang siap di proses. sapa2 yang nak boleh tepon tok wan. msg tok wan tak main sbb byk sgt nk reply. harga RM350 yg siap diproses. kena simpan dlm peti ais selepas digunakan.
    tok wan amirul 0192265577

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  45. tok wan selama said,

    May 27th, 2010 at 10:22 am

    hambaAllah yg tlh bertaubat. said,
    June 15th, 2009 at 5:07 pm

    macamane nk taw masih ada dara atau x?

    kita boleh tgk sendiri kalau ada dara ke tak? dgn cara duduk dibirai katil kemudian kangkang depan cermin, selaput dara akan kelihatan berwarna pink asap ada lubang kecik gitu.. yg tak der dara akan kelihatan kemerahan @ merah pucat. yg lusuh sendiri tau per warna.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  46. yana said,

    July 9th, 2010 at 11:42 am

    menakotkan je petua ni..buat2 kag lain lak yg jadi..eishh..ngeri lar…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  47. che sue anak bidan said,

    July 21st, 2010 at 4:08 pm

    x perlu berhabis sampai rm 350…. kalau buat sendiri x sampai pun rm30…

    kalau nak pulihkan dara….usahalah sikit………. pasti berbaloi…..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  48. jlo said,

    August 10th, 2010 at 9:46 am

    sy ada kenal orangyang pandai pulihkan dara n ketatkan balik vargin..kawan2 sy ada yang dah cuba menjadi

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  49. zila said,

    August 10th, 2010 at 9:47 am

    saya punpernah buat rawatan tu n ia cukup mengembirakan kerana iamenjadi

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  50. zila said,

    August 10th, 2010 at 11:08 am

    siapa nak tahu,,sy ada email dia..suhaimi_lin25@yahoo.com

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  51. za said,

    September 3rd, 2010 at 2:07 pm

    cara nie brkesn ke????takut gak lain jer yg jadi plak??

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  52. zila said,

    September 9th, 2010 at 3:03 am

    cara ni menjadi

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  53. una said,

    September 23rd, 2010 at 6:54 pm

    cik zila maksudkn cara yg mne 1 mnjadi nih??yg petua kat atas tu ke??atau ada cara lain lagi??

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  54. una said,

    September 23rd, 2010 at 6:57 pm

    cik zila..email yg cik zila bg tu untuk ape??

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  55. zila said,

    October 5th, 2010 at 9:01 pm

    ada cara lain lagi jadi

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  56. zila said,

    October 5th, 2010 at 9:02 pm

    emailtu untuk tahu tempat untuk berubat la

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  57. ADREENA said,

    October 6th, 2010 at 3:52 pm

    Semase malakukan sorong tarik tu,dlm keadaan baring atau bercangkung
    2)tempoh 44hari perlu berturut2 atau terpulang asalkan berjumlah 44hari
    3)bile perlu dilakukan sekirenye akan berkahwin pada nov08..
    4)ramuannye dapat disimpan atau perlu disediakan setiap kali ingin melakukan rawatan.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  58. melati said,

    October 31st, 2010 at 7:57 am

    gambir sarawak, bleh dpt kat sarawak la..

    n buah pinang, kat Pulau Pinang la.. hehe.. gurau je..

    ala… korg cari je benda tu kat area jalan tar ke masjid india.. bleh dpt kat kdai2 india kat area citu..

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  59. Mybusinessonli4u said,

    November 5th, 2010 at 4:46 pm

    kami telah sediakan satu blog khas untuk tujuan pulih dara. Nama produk D’vergin berasaskan sama dengan petua ini ajar dan ada beberapa tambahan herba. Dijamin selamat tiada bahan kimikal. Disuling sepenuhnya cuam titiskan ke dalam lubang faraj. Testimonia terbukti 99% yang tiada dara dapat selaput semula dan malam pertama mereka selepas bernikah sampurna. Hanya mereka yang telah beranak saja tidak boleh menggunakannya. Dapatkan maklumat ini di http://mybusinessonline4u.blogspot.com atau hubungi: 017-3226718

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  60. nana said,

    November 28th, 2010 at 7:04 am

    ramuan nie buat skali pas tu leh smpn utk pkai jgka msa 44hri ker??
    harap ade owg bls pertnyaan sy nie please..
    n lau leh smpn,smpn mcm mne?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  61. aliya natasya said,

    January 2nd, 2011 at 1:10 pm

    zila..nak tanye memg jadi ke kalau gunakan rawatan tu…brape kos nye ye nak buat rawatan tu…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  62. putrie said,

    January 6th, 2011 at 4:40 pm

    cm x leh cya ja pon…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  63. wahida said,

    January 10th, 2011 at 11:08 pm

    http://mybusinessonline4u.blogspot.com/

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  64. zila said,

    January 14th, 2011 at 3:00 am

    murah je.bawah rm 100

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  65. zila said,

    January 14th, 2011 at 3:02 am

    email je kat dia kalau nak tahu lebih lanjut.ni no email dia suhaimi_lin25@yahoo.com

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  66. juice said,

    January 19th, 2011 at 4:42 am

    erm ada plak pulihkan dara…sblm kawin blh berpeleseran puas2 dan gunakan semua menda ni trus ada dara balik..sian kat bakal2 suami yg kena camni..cam menggalakkn maksiat jek….be true to urself…

    Like or Dislike : Thumb up 2 Thumb down 0

  67. adamhawa said,

    March 2nd, 2011 at 3:23 pm

    boleh jamin ke dgn perubatan cara ini..akan ada effects tak if untk mendptkn ank kendian hari nanti.. i tkut kalau nt ada apa2 effects pd diri i

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  68. pheonix_gurlz said,

    March 2nd, 2011 at 4:21 pm

    emm….cm xleh cayer jew…sbnarnyer,wlau wt pe2 pon,dara xkan dapat dipulihkan…just boleh ketatkan ja…sndiri buat,sndiri tanggung la….tp tuk yg sudah brumah tangga,leh cube…psti syok habis…try lah lau xcayer….

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  69. AMINA said,

    April 10th, 2011 at 7:16 pm

    cik zila…menjadi ker rawatan cik zila buat tu? bape lama kesannyer leh nampak?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  70. zila said,

    May 1st, 2011 at 11:36 pm

    bergantung atas individu

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  71. zila said,

    May 1st, 2011 at 11:36 pm

    tapi kena buat betul2 la.kalau main2, x menjadi

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  72. mied82 said,

    May 2nd, 2011 at 10:06 am

    cik zila sy dh anta email, kenapa msh x reply

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  73. AMINA said,

    May 2nd, 2011 at 1:28 pm

    cik zila…nak emel awak…nak tanya tentang tu….

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  74. AMINA said,

    May 2nd, 2011 at 1:33 pm

    tk pun…awk emel saya…aminalina23@yahoo.com

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  75. feza said,

    August 10th, 2011 at 8:44 am

    leh caya ke nie???….

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  76. fiza said,

    August 19th, 2011 at 7:31 pm

    blh caya,sy pun dah berjaya

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  77. fatin said,

    August 21st, 2011 at 1:22 pm

    Sy pun jadi, mula2 risau jugak takut kantoi dgn suami tp akhirnya sy lega bila lihat hasilnya,cukup memuaskan, bayaran upah pun murah

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  78. ainur said,

    September 22nd, 2011 at 9:54 pm

    Fiza & fatin : awak berjaya yang mane? rawatan biji pinang tu atau cik zila kate tu?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  79. AppleCute said,

    October 22nd, 2011 at 4:25 pm

    dh try bt..tp mse tumbuk pinang tu xde pun air die? ke kna letak air suling sikit? sbb smpi lumat dh pinang tu…perah2 xde air pun..help mee =((

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  80. fiza said,

    December 5th, 2011 at 3:33 am

    saya yang kak zila ckp, email ke email y akak zila bg tu n bagi no tel kita dan sertakan apa yang kita nak, nanti dia akan hubungi kita.

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  81. ana said,

    December 5th, 2011 at 3:35 am

    saya pun dah cuba y kak zila, berjaya.thanks

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  82. iza said,

    December 5th, 2011 at 3:36 am

    bayaran y kak zila ckp tu berapa kena bayar?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  83. ana said,

    December 5th, 2011 at 3:37 am

    rm 50 je. xmahal pun

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  84. k said,

    December 5th, 2011 at 3:39 am

    harap kita sama2 berjaya

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  85. Mya said,

    February 13th, 2012 at 6:34 am

    saya nak tanya,
    benar ke rawatan yang cik zila buat tu?
    sesiapa yang pernah mencuba tu,
    btol2 ke rawatan ni menjadi?
    dan btol2 wujud ke orang nak berubat tu?
    tak tipu?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  86. zara said,

    July 16th, 2012 at 11:15 am

    Betul berkesn eh cik zila…

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  87. maziah said,

    October 8th, 2012 at 7:01 pm

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3

  88. Amoi said,

    March 18th, 2013 at 6:42 am

    dah try petua ni…mmg menjadi dan berbaloi..pinang muda tu beli lebih ckit baru ade air

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  89. janda muda said,

    June 5th, 2013 at 11:56 pm

    gambir biasa yg d jual d pasar xbole guna ke?

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  90. liha said,

    June 11th, 2013 at 6:30 am

    Saya ada cubA rawatan pulih dara dan alhamdulilah menjadi.rawatan dia cara tradisional dan tak ada kesan sampingan.tp ambil masa sikit la..upah pun murah..org tu nak dihubungi mudah je..try email dia dkt fiqa_mitos82@yahoo.com

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  91. Hamba Allah said,

    August 8th, 2014 at 11:43 am

    Ya Allah.
    rase sedih bila baca komen2 kat atas ni..
    walaupun korang buat petua ni dan berjaya sorokan perbuatan keji dimasa lampau pada suami, tapi hakikatnya ia tetap dikira berdosa dan menipu suami.. esok menjawab di akhirat.. MasyaAllah.. :-(

    Like or Dislike : Thumb up 3 Thumb down 1

  92. sue said,

    September 5th, 2014 at 12:01 am

    Lepas guna air sirih ni oleh simpan n guna semula ke????

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

  93. Noor Sellyna said,

    September 11th, 2014 at 3:19 pm

    Macam macam

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 0

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

*