online pharmacy reviews generic viagra cheapest viagra for sale uk viagra sales online uk venta de viagra generico en espana best pill splitter cialis generic cialis lowest price viagra buy online ireland generic cialis tadalafil free viagra sample pack canada donde comprar tadalafil generico en mexico kamagra uk free delivery cialis professional canadian pharmacy buy viagra buy cialis online india buying kamagra online forum cialis cheap online pharmacy taking kamagra through customs how much does a viagra prescription cost levitra prices costco cvs pharmacy cialis price cialis pills review does generic viagra from india work buy kamagra online uk cheap generic cialis cheap order cialis viagra online levitra prices comparison generic tadalafil vs cialis where can i buy cheap viagra in australia cheap viagra canada pharmacy viagra generico brasil comprar kamagra pills what are they cialis once a day cost uk buying viagra from canada safe cheap generic viagra co uk index best place to buy generic cialis online buy kamagra usa kamagra tablets uk can you buy cialis online in canada buy kamagra oral jelly usa generic viagra australia paypal venta viagra generica espana buy cheap kamagra oral jelly best place to get cialis online buy levitra online australia buy levitra canada buy viagra online australia paypal obat herbal cialis cheap kamagra london free cialis trial voucher buy kamagra direct from india buy kamagra jelly in london cialis generico farmacias similares cialis generico en mexico comprar where can i buy sildenafil online taking cialis with food buy kamagra fast delivery buy kamagra oral jelly australia female pink viagra wikipedia where can i get cialis cheap buy generic cialis 5mg cialis purchase uk kamagra fast 2 uk generic viagra for sale online order cialis online uk kamagra generika billig cialis prescription canada low cost generic levitra viagra australia cost levitra tablet price in india can you get viagra prescription from walk in clinic can i buy cialis online in canada does herbal cialis work comprare cialis generico online forum buy viagra online now kamagra online kaufen paypal viagra prices online cialis professional reviews cialis purchase online cialis online pharmacy canada generic cialis cheapest price generic cialis online india buy kamagra oral jelly online buying viagra online cialis price 5mg viagra generico espana precio can you get cialis in canada viagra price increase 2013 buying viagra online uk forum is cialis or viagra cheaper kamagra cheaper.net sildenafil citrate online uk is it safe to buy viagra online in canada sildenafil citrate tablets matrix-120 mg order levitra online generic kamagra usa purchase sildenafil online cipla generic viagra reviews viagra price per pill cvs buy cheap generic levitra viagra price walmart order kamagra online buy viagra cialis online uk where can i buy viagra over the counter in australia viagra generica opiniones kamagra online paypal how much does a cialis prescription cost viagra ukraine cheap viagra 100mg generic get generic viagra prescription online cheap generic cialis india buy brand cialis online canada levitra generico online italia viagra for sale atlanta kamagra jelly price thailand levitra female use how to buy real cialis online levitra pills look like viagra australia cheapest place to buy cialis cialis 5 mg film coated tablets cialis online sales cialis prices generic viagra india safe tadalafil professional wiki buy canadian cialis cialis buy australia purchase tadalafil cialis vs viagra free samples tadalafil tablets 40mg herbal viagra any side effects golden root herbal viagra review get viagra online uk cheap tadalafil generic buying viagra online in usa cialis pills for sale uk walmart drug price viagra http //www.kamagra.uk.com/ reviews can you get cialis for free order kamagra uk how to buy viagra online without kamagra uk website reviews cialis cheap generic viagra generico funciona igual generic viagra fruit soft tabs (sildenafil) 100mg buying levitra online canada order cialis from india buy viagra canada paypal buy cialis using paypal levitra pill description sildenafil sample Lubuk Petua Warisan » Tidur berbantalkan lengan suami | Petua.org | Traditional practices of medicine and healthy life style


Tidur berbantalkan lengan suami

Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.

Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.

Jadi para isteri semua, ketepikanlah bantal-bantal anda, tidurlah di atas lengan suami hingga ke pagi, hampirkan hidung di celahan ketiaknya, tidak di nafikan anda akan peroleh pengalaman yang cukup rilex dan tenang, ianya tanda bahawa bau phero suami anda sedang bertindak balas dengan kelenjar hormon anda. (pengalaman ini hanya perempuan sahaja yang tahu bertapa asyik dan rilexnya)…FAKTA….sirius….

Dan dari kajian itu juga menyatakan isteri yang tidur di atas lengan suami akan tidur lebih lena dan mencapai tahap 7 hingga 8 dalam tahap lena tidur.

Dan peringatan untuk lelaki/suami, jangalah shave ketiak anda togel, biarkan sedikit atau trim sikit aje bulu-bulu itu yang merupakan ejen penyebar bau phero yang di senangi wanita.

so pada isteri-isteri semua, anda semua praktikan ke tidur atas lengan suami?

Suami-suami semua, adakah anda shave licin ketiak atau biarkan berbulu?

27 Comments »

  1. teja said,

    July 26th, 2010 at 2:41 pm

    hmm.. saya blom kawen.. kalo suami tu ada bau badan.. cam ne?

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  2. sxe peach said,

    July 27th, 2010 at 9:02 pm

    i dah kawin tapi masih curang kerana i suka lah..hehe

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  3. yana said,

    July 27th, 2010 at 10:05 pm

    memang seronok tau tidur kat lengan suami…nikmat je ase tidur..lena..

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  4. Mama FaiQ said,

    August 10th, 2010 at 12:21 pm

    selalu tak tidur pun nak berbantal lengan suami… maklumla… weekend husband.. hehehe

    Like or Dislike : Thumb up 0 Thumb down 1

  5. erinn said,

    August 13th, 2010 at 3:36 pm

    wow!! sy mng suker laki yg berbulu ketiak… look macho~

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  6. fendi mohd nor said,

    August 17th, 2010 at 12:55 pm

    bahawa ingat kebahagian rumahtangga wujud apabila ada perasaan sayang n kasih..so kasihi lah ketiak suami anda kerana ia pengikat kasih sayang …

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  7. sabrina said,

    August 23rd, 2010 at 12:48 pm

    hehehehehe…terbalik plak…suami i yg slalu tido bbantalkan lengan i….
    impact dia mmg besar sampai skang kalu dia xde terasa jek lengan nie…..kalu dia balik xtido bantal lengan i jd xselesa bab dah biasa. Kalu sebaliknya sama kot……

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 1

  8. rosy said,

    September 1st, 2010 at 9:09 am

    tdo berbantalkan lengan suami mmg best,bau dia best je.hehe.tp saya kurang lena la.camana plak tu.

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  9. ctmah said,

    September 23rd, 2010 at 10:33 am

    wah..info yang menarik.mohon share dalam blog saya boleh?

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  10. Nasni said,

    September 27th, 2010 at 11:33 pm

    Tdo dlengan suami pn slh 1 drpd psnan nabi pd umatnya bg mngeratkn lg ksih syg. Trasa slesa,slmt lg dsygi ;-)

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  11. maz said,

    October 23rd, 2010 at 4:30 pm

    saya selalu gak tido berbantalkan lengan suami..kekadang klu tertido dulu,dia yg angkat kepala sy letak kat lengan dia…tp klu yg jenis suami kuat berdengkur tu camne yek??

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  12. normi said,

    December 6th, 2010 at 7:40 pm

    saya dah 15 tahun nikah tp kl tidor mesti ats lengan suami..nikmatnya x tau nak kata. Rasa tenang je…x bau apa pun. Tak lelap mata klu tak tdo ats lengan suami. Itu jugak sbgai menambah erat ikatan suami-isteri. Praktikkan lah..Insyaallah kekal ke akhir hayat..amin.

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  13. imanlea said,

    December 15th, 2010 at 7:51 am

    best tdo ats lngan husband ne……rsa relax n di lindungi………tp cean pla tkut sengal pula tgn dia……..hehhehehe

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  14. azura said,

    December 21st, 2010 at 10:00 pm

    info yg bagus

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  15. lana said,

    January 6th, 2011 at 3:22 pm

    betul tu………:)

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  16. zue said,

    January 21st, 2011 at 5:39 pm

    Alamak…cube gak tapi tengkuk sakit ler..camne cara2 yg betul yer??

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  17. Tidur berbantalkan lengan suami | Mohd Khalil Saba said,

    February 8th, 2011 at 12:24 pm

    [...] Lihat penyumbang asal artikel Share [...]

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  18. ayu said,

    February 22nd, 2011 at 10:36 am

    sweetnyer tidur kat lengan suami..nanti dah kahwin nk pratikkan la..harap2 bakal suami aku tu suka la klo bini dia ni nk tidur sepnjang mlm berbantalkan lengan dia..hehe

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  19. mawar said,

    February 24th, 2011 at 6:20 pm

    aku suka article ni

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  20. INDUKSURI said,

    June 10th, 2011 at 7:21 am

    Mmmmmmmmmmm.. no comment. I pun yang dah 24 tahun kahwin masih…Tapi taklah sampai kepagi. Bila dia lengoh kita kenale alih ke bantal..He he

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  21. nora said,

    July 27th, 2011 at 12:12 pm

    uuhhh…nie y wt xsabar nk kawen nie..rse cm dh dekat2 jer nie…

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  22. chenta said,

    September 7th, 2011 at 3:03 pm

    nak kahwin,, hahaha.. bru 16 tahun…gurau jer… hehehe.. nak suami yg s0leh.. amin…

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  23. Akus said,

    October 21st, 2011 at 3:33 pm

    Terasa cm nk kawin cept plak..hehehe

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  24. NUR said,

    November 29th, 2011 at 10:28 pm

    suami i suka tidur telangkup, cam mana nak tidur dilengan suami i he hehe…

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  25. b said,

    March 13th, 2012 at 11:50 am

    sy baru hampir sethn kawen,,
    kdg2 slalu gak baring atas lengan cik abg tp kesian gak lengan die sengal2 nnt,,jd setiap kali tido sy akan mintak lengan die nak peluk,,
    n sy sgt suke tido dlm pelukan die,,hehe

    tp bab bau ketiak tu sy xle nak komen,,hahahaha

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  26. cikngah said,

    March 18th, 2012 at 1:39 pm

    sy pn suka tdo berbantalkan lengan suami..rs cm selamat je.hehe

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

  27. anies said,

    March 28th, 2012 at 2:42 pm

    sy suka tido bwah ketiak dia… memng lain ase nye… trsa d ksihi.. bila dia xde semcm… wlaupn kekdng suami berbaw semcam, tp baw 2 yg buat sy tenang… tenang sbb dia msh tido dgn sy bkn dgn org lain…. hehheeh

    Like or Dislike : Thumb up 1 Thumb down 0

RSS feed for comments on this post · TrackBack URL

Post a Comment

*